تکنیک های نصب سنسور سطح مایع
تکنیک های نصب سنسور های کنترل سطح مقاومتی در مخازن
مایعاتی که سبب تجمع می شوند:
هنگام استفاده از مایعاتی که یک لایه رسانا را بر روی ایزولاسیون روی پروب (جهت ایزولاسیون معمولاً بر روی پروب ها یک لایه نازک عایق وجود دارد) به جا میگذارند توصیه میشود که دستگاه به طور عمودی در بالای مخزن نصب شود. اگر مایع مخزنی پس از ترک ایزولاسیون پروب فقط یک لایه را بر روی آن جا نگذارد که رسانای ضعیفی باشد، نصب جانبی مناسب خواهد بود.
نقطه نصب:
باید مطمئن شوید که در حین پر شدن مخزن مایع با پروب های سنسور های کنترل سطح مقاومتی تماس پیدا نمی کنند. همچنین پروب ها شاید با دیواره فلزی مخزن و هر نوع دیگر از تأسیسات که رسانای الکتریکی می باشند تماس پیدا میکند.
نصب از بالا
لازم به ذکر است که اگر دستگاه در بالای مخزن نصب شده باشد. ممکن است سطحی که در آن سوئیچ تحریک شده نامعلوم باشد. این امکان وجود دارد که تنها با پوشیده شدن پروب با چندین میلی متر از مایع سوئیچ فعال شود. در موادی با رسانایی کمتر ممکن است که نیاز به غوطه ور شدن کامل پروب باشد.
نصب از پهلو
برای نصب سنسور های کنترل سطح مقاومتی از پهلو عموماً پروب هایی با طولی بزرگتر ازmm ۱۲۰ مناسب می باشد. اگر نصب در پهلو اجتناب ناپذیر بوده و این امر باعث قرارگیری پروب در نقطه ای از محزن شود که تجمع مایع را به دنبال داشته باشد. ممکن است نیاز به استفاده از پروب بزرگتر شود. پروب های بلندتر نسبت مقدار مقاومت کنتاکت بیشتری بین پروبهای آزاد و پوشیده شده دارند و دارای ایزولاسیونی با رسانایی اندک می باشند. اگر پروب از پهلو نصب شده باشد باید نوک آن کمی به طرف پایین قرار داده شود تا مایع به سادگی از روی پروب چکه کند. این کار میتواند به کاهش تجمع رسانا بر روی ایزولاسیون کمک کند.
تکنیک های نصب در لوله ها
انتخاب طول پروب سنسور کنترل سطح رسانا
باید از کوتاه ترین پروب ممکن استفاده کرد. این کار اثرات پروب بر روی Flow را به حداقل رسانده و عملیات نصب را ساده تر می کنند.
نقطه نصب:
در کاربردهای Flow ممکن است بارگذاری قابل توجهی بر روی پروب وجود داشته باشد. هنگام نصب پروب باید حداکثر بار جانبی بر روی پروب در نظر گرفته شود. همچنین برای نصب پروب به دور از Flow باید سرعت جریان سیال ویسکوزیته و قطر توله را در نظر داشت.
آلاینده ها
در کاربردهای Flow ذرات جامد سخت معلق در مایع می تواند باعث ایجاد فرسودگی و خوردگی ایزولاسیون روی پروب شود. یکی از مشکلات دیگر ماندن ذرات الیافی و بلند بر روی پروب های میله ای و ایجاد خطای اندازه گیری می باشد.